Belgische leider in online conciërge

Kwaliteit, flexibiliteit, transparantie. Met 10 jaar ervaring biedt EasyDay haar diensten aan op meer dan 70 locaties in heel België. Van kleine organisaties tot multinationals, onze online conciërge is toegewijd aan het voldoen aan de dagelijkse behoeften van haar duizenden gebruikers.

Laundry diensten
Well-being
Assistance
Car Wash
Food market
Lockers
Common rooms

Kantoor- en woonbedrijven, eigenaren of vastgoedontwikkelaars: EasyDay past zich aan uw organisatie aan en biedt oplossingen op maat.

Bedrijven

Creëer een motiverende omgeving voor uw werknemers met EasyDay diensten

kantooreigenaren of ontwikkelaars

Trek uw huurders aan en behoudt deze met EasyDay-diensten

Residentiële eigenaren/ontwikkelaars

Voeg waarde toe aan uw residentieel projecten door EasyDay diensten aan te bieden.

Onze referenties

Nieuwe dienst

Nu beschikbaar

Getuigenissen

“De implementatie van EasyDay-diensten in ons gebouw vertaalt zich in een grote tevredenheid van huurders en het gebruik van verloren ruimtes in de gemeenschappelijke ruimte creëert een dynamische omgeving tegen zeer aanvaardbare kosten. Goede prijs-kwaliteitverhouding en gegarandeerde behoud van huurders.”


Sebastien, property manager, BNP Real Estate

We besloten om conciërge diensten te installeren omdat de behoeften van de huurders aanzienlijk zijn veranderd. Het is een beetje voorbij de dagen dat mensen komen naar het kantoor alleen maar om te werken. We wachten op iets anders! Service, welzijn, ontspanning wordt verwacht en EasyDay maakt deel uit van de dienstverlening zoals verwacht door gebruikers in onze huidige kantoren.”

Marc, commercial account manager, Cofinimmo

Contacteer ons